suomibanner

Ladattavat käyttöön liittyvät kuvat

Kunniamerkkien käytöstä siviilipuvussa on saatavissa tältä sivulta painojulkaisuihin sopivia korkearesoluutioisia kuvia. Nämä on maksutta käytettävissä ei kaupallisiin tarkoituksiin. Julkaisuoikeutta ei kuitenkaan voi myydä eikä siirtää kolmannelle osapuolelle. Kuvien muokkaaminen sekä käyttö markkinointi-, mainonta- tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Kantamiseen liittyvät kuvat

kaytto frakki 1 Alkuperäiset kunniamerkit frakissa.    kaytto tp 1 Alkuperäiset kunniamerkit tummassa puvussa (komentaja).  
kaytto naiset 1 Alkuperäiset kunniamerkit frakkia vastaavassa naisten juhlapuvussa.   kaytto naiset Alkuperäiset kunniamerkit tummaa pukua vastaavassa naisten juhlapuvussa (komentaja).  
kaytto tp 1 Alkuperäiset kunniamerkit tummassa puvussa (I luokan komentaja).   kaytto smokki 1 Smokissa käytetään vain pienoiskunniamerkkejä.  
kaytto sotilas Alkuperäiskokoiset kunniamerkit maa- ja ilmavoimien paraatipuvussa sekä rintatähtien käyttö.   kaytto sotilas kav1 Alkuperäiskokoiset kunniamerkit merivoimien kavaijipuvussa sekä rintatähtien käyttö.  
  kaytto sotilas juhlapuku1 Juhlapuvussa käytetään alkuperäiskokoisia kunniamerkkejä tai pienoiskunniamerkkejä.     kaytto sotilas juhlapuku pieni1 Pienessä juhlapuvussa ja merivoimien messitakissa käytetään pienoiskunniamerkkejä.  
kaytto sotilas takki Kaularistin käyttö päällystakin kanssa.   kaytto erikoisi 1  Käytännön sovelluksia.  
kaytto nauhat 1 Kunniamerkkitunnuksen käyttö.